Uw eigen website met uw eigen domeinnaam? DCM kan dit geheel voor u verzorgen en dat tegen een aantrekkelijk tarief. Niet alleen kunnen wij een professionele website voor u bouwen, maar ook verzorgen wij de hosting. Dus u houd alles onder één dak!

 

Ook verzorgen wij een eventuele verhuizing van uw bestaande domein.

Wat is een domein? Dat is uw eigen (bedrijfs)naam op het internet. Dit zal vaak www.mijnnaam.nl zijn, maar ook andere combinaties zijn mogelijk zoals www.mijnnaam.com of www.mijnnaam.eu. DCM kijkt of uw naam beschikbaar is en registreerd deze voor u.
Ook al begint u niet direct aan een eigen website, het registreren (vastleggen) van uw naam is een belangrijke eerste stap. Als u later een website wilt hebben en de door u gewenste naam is niet meer beschikbaar is dit heel vervelend, want dan kan uw naamsbekendheid en reclame voor uw bedrijf lastiger vormgeven worden. Voor een klein bedrag (gemiddeld € 15,00) per jaar
bent u verzekerd dat niet iemand anders er met de door u gewenste naam vandoor gaat.

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden om uw website vorm te geven, dus is een ontwerp maken in persoonlijk overleg de beste garantie om uw wensen te realiseren. En zoals reeds gezegd hoeft dat niet meteen een forse investering te betekenen. Een standaard vast ontwerp met b.v. uw bedrijfsgegevens en contactmogelijkheden inclusief domeinnaam en hosting (1 jaar) kan DCM voor u realiseren vanaf € 175,00 excl. btw. Zet dit eens af tegen de prijs van een gemiddelde eenmalige advertentie in de (dag)bladen en u weet dat dit een kleine investering is om 7 dagen per week 'zichtbaar' te zijn en gevonden te worden door uw
potentiële klanten!

Dus als ook u de voordelen ziet van uw eigen 'plek' op het internet neem dan snel contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie, analyse en andere functies te beheren. Door onze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat we dit soort cookies op uw apparaat kunnen plaatsen.